Sant Jordi 2023-Talls de carrers celebració de la Diada de Sant Jordi

Avís a les persones usuàries de les línies regulars

Degut la celebració de Sant Jordi, aquest cap de setmana, hi hauran talls de carrers a Lleida ciutat. El recorregut que fan les línies regulars en direcció Renfe i des de Renfe cap a l’Estació es farà per l’Av. del Segre, accedint pel costat del pont de les Guitarres. 

Pel que fa la línia regular E2/101 amb les expedicions d’ Alfarràs-Lleida, la P. Bus Rambla de Ferran es passarà a fer a la P. Bus Princep de Viana, 1.

Compartir:

Altres publicacions

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Autocars Gamón incorpora el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Nous horaris línia E5 Almacelles Lleida

Avís a les persones usuàries de les línies regulars A partir del dimarts, 11 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Almacelles-Lleida. S’ampliem tres serveis a l’anada i quatre a les tornades els dies lectius de la línia e5: Almacelles-Lleida i es modifiquen alguns horaris: – Les noves sortides des d’Almacelles seran a

Nous horaris línia Lleida Alcarràs La Granja d’Escarp

Avís als usuaris A partir del dissabte ,1 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Lleida Alcarràs La Granja. S’avancen o es retrassen els següents horaris: Lleida- Massalcoreig de les 15:00 passa a prestar-se a les 15:10, i així s’unifica amb la sortida d’Alcarras. Lleida- Massalcoreig de les 21:00 passa a prestar-se a

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.