FAQ

Preguntes freqüents

Escolar

A través del web de l’escola pots consultar les parades i horaris tant d’anada com de tornada.

 1. Entra a la pestanya de RUTES I PARADES.
 2. Escollint cada una de les rutes trobaràs les parades i l’hora aproximada de pas.
 3. A la dreta de la pàgina apareixerà un buscador. Escriu-hi l’adreça que t’interessa i sortirà la parada més propera, o bé, amplia el mapa per trobar les diferents parades.
 4. Damunt de cada parada, hi ha la informació referent a l’adreça concreta, codi de parada, horari de pas i la ruta. A més a més, a les parades també es pot trobar el nom de la parada del bus urbà

En cas de tenir algun dubte us podeu adreçar al telèfon: 973 75 00 90 de dilluns a divendres en horari de 08:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:00 hores.

Es pot triar parades diferents en funció de les necessitats de cada alumnat; és a dir, al matí es pot triar una parada i a la tarda, una altra. O bé, una parada concreta un dia puntual. A l’alumnat que s’inscriuen per primer cop a l’escola, se’ls entrega un formulari que cal omplir en el moment que es realitza la matrícula a l’escola. A l’alumnat que ja estan inscrits a l’escola, se’ls enviarà abans de finalitzar el curs, un formulari per si volen canviar de parada, si no es diu res, es mantindrà la parada pel curs vinent.

Durant el curs també s’autoritzen canvis, segons disponibilitat de plaça i per rigorós ordre de recepció, per aquest motiu s’aconsella fer aquests canvis en el període establert.

Podeu consultar les rutes a: http://bus.autocarsgamon.com/linies.php?idschool=1

 1. Entra a la pestanya de RUTES I PARADES.
 2. Escollint cada una de les rutes trobaràs les parades i l’hora aproximada de pas.
 3. A la dreta de la pàgina apareixerà un buscador. Escriu-hi l’adreça que t’interessa i sortirà la parada més propera, o bé, amplia el mapa per trobar les diferents parades.
 4. Damunt de cada parada, hi ha la informació referent a l’adreça concreta, codi de parada, horari de pas i la ruta. A més a més, a les parades també es pot trobar el nom de la parada del bus urbà

Sí. Durant el curs, qualsevol canvi o modificació en la rutina de l’alumnat (parada, línia, etc.) s’ha de notificar indicant, nom, cognoms, curs, data, motiu del canvi, parada actual i parada sol·licitada.

Si és per tot el curs, s’ha de comunicar per mitjà del correu electrònic a:

Si és un dia puntual, cal indicar-ho a través de l’aplicació de l’escola o  a través de inbus.app

.

Els objectes perduts, es deixen a la recepció del col·legi l’endemà o el mateix dia si s’ha trobat al matí.

Per a qualsevol consulta podeu trucar a les oficines 973 75 00 90 o al col·legi. També ens podeu fer la consulta mitjançant el nostre formulari.

Línia regular

Els horaris es poden consultar a la nostra pàgina web, a la secció de transport públic.

Per poder garantir l’accessibilitat en les línies regulars, heu d’avisar amb 24 hores d’antelació.

S’admet gratuïtament una bicicleta per persona usuària, sempre que hi hagi espai disponible i en funció de les dimensions del vehicle i com a màxim 5 bicicletes per vehicle.

S’ha d’ubicar a la bodega, i el seu estat de neteja ha de ser correcte. Es recomana que sigui empaquetada, ja que la persona viatgera que transporti la bicicleta és la responsable del dany que pugui produir la bicicleta a la resta d’equipatges i al mateix vehicle, així com qualsevol dany a la pròpia bicicleta.

No es pot viatjar amb animals, excepte gossos guia o petits animals domèstics, sempre que siguin transportats en el receptacle idoni i no produeixin molèsties d’olfacte, oïda o en general al confort de la resta de persones usuàries.

Cada bitllet dona dret al transport gratuït de fins a 25 kg d’equipatge les dimensions dels quals  no superin 100 x 60 x 25 cm.

Transport gratuït per les persones de menys de 4 anys, sempre que no ocupin seient i aportant la documentació necessària.

En el servei de línies regulars, les persones menorS d’edat sense acompanyant podran viatjar de la següent manera:

 • si els nens/es són menors de 10 anys, no poden viatjar sols.
 • si els nens/es tenen entre 10 i 12 anys, han de portar una autorització signada per l’empresa. La família del menor  haurà de venir a l’empresa per tal de complimentar per duplicat una autorització (FOR-05-14 – AUTORITZACIÓ MENORS TEMPORAL) l’hauran d’entregar a les oficines de l’empresa abans del viatge per a la seva validació, on en la Recepció de l’empresa es comprovarà que sigui el pare o la mare de la persona menor d’edat verificant totes les dades, i ficaran la seva signatura i el segell de l’empresa. En cas contrari, no serà vàlid l’autorització.
 • les persones majors de 12 anys podran viatjar soles.

Existeixen dos tipus de targetes:

Targetes personalitzades: a l’anvers hi figuren el nom, cognoms, DNI i una fotografia de l’usuari o usuària. En aquestes targetes es pot carregar qualsevol títol integrat.

Targetes anònimes: no hi figura cap tipus d’informació d’usuari. En aquestes targetes es poden carregar els títols T-10, T-10/30 i T-50/30.

Les targetes anònimes es poden obtenir a l’Oficina d’Atenció al Client de l’Estació d’Autobusos de Lleida (OAC) i a qualsevol dels punts adherits a la xarxa de venda de l’ATM (quioscos, estancs i administracions de loteria, entre altres) distribuïts per diferents poblacions de l’àrea de Lleida. El cost d’emissió és de 2,30 euros.

Les targetes personalitzades es poden obtenir a l’Oficina d’Atenció al Client de l’Estació d’Autobusos de Lleida (OAC) i als ajuntaments de totes les poblacions de la comarca portant una fotocòpia del DNI i una fotografia mida carnet. El cost d’emissió és de 3,30 euros.

Si, sempre i quan els viatges estiguin esgotats o caducats.

Discrecional

Pots sol·licitar el teu pressupost completant el formulari que trobaràs en la nostra pàgina web.
També ens pots trucar de dilluns a divendres en horari de 07:30 a 13:00 hores i de 15:00 a 19:00 hores al següent telèfon: 973 75 00 90.

Per poder recuperar un objecte perdut a l’autobús s’ha d’omplir el següent formulari en la nostra pàgina web.

També pots trucar a les nostres oficines en horari de 09:30 – 13:00 hores de dilluns a divendres al següent telèfon: 973 75 00 90.

Disposem d’autocars de diferents capacitats. Pots veure la nostra flota aquí.

L’empresa disposa d’autocars adaptats, i s’hi poden encabir  fins a 6 cadires amb rodes.

Casaments

Disposem d’autocars de diferents capacitats. Pots veure la nostra flota aquí.

Transport dels convidats i convidades i assessorament en com organitzar les rutes.

Màxima flexibilitat!

Es cobra per esdeveniment.

El pagament s’ha de fer per avançat, a través de transferència bancària o presencialment a les oficines.

No has trobat la teva resposta?

Envia'ns els teus dubtes

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.