Autocars Gamón

Persones passatgeres transportades anualment
Alumnat transportat diàriament
Quilòmetres recorreguts anualment
Persones
al teu servei

Valors

Seguretat

Cada dia milers de persones confien en nosaltres perquè els portem de forma segura, per tant i per damunt de qualsevol altre valor, hi ha la seguretat de la clientela i del nostre equip professional. Per això disposem d’equips tècnics d’última generació, d’un taller de manteniment propi i a més el nostre equip humà rep formacions en seguretat des del primer dia que s’incorpora a l’empresa.
La seguretat és el més important.

Servei

Oferim un servei de qualitat i seguretat i un tracte excel·lent per part de tot el nostre personal, per a aconseguir la seva total satisfacció. Som persones al servei de persones, amb aquest lema volem transmetre al nostre personal la importància i el respecte amb què han de ser servits els clients, i al mateix temps la importància que tenen els treballadors per l’empresa, ja que aquests són els actius més valuosos dins de l’organització.

Compromís

Millorem el desenvolupament social, econòmic i humà de la zona, realitzant aportacions a la nostra societat. Col·laborem amb diferents entitats sense ànim de lucre: Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, Shalom, La Torxa i Aspros-Fundació Sorigué.. A més a més, vam ser la primera empresa transportista de Lleida en adaptar els autocars per a persones amb mobilitat reduïda. Fet, que va resultar amb un premi de l’associació ASPID (Associació de Paraplegia i Discapacitats Físics de Lleida)

Sostenibilitat

Minimitzem l’impacte ambiental que genera la nostra activitat prevenint la contaminació, realitzant una correcta gestió dels residus, essent més eficients en el consum de recursos, utilitzant les millors tecnologies disponibles, promovent la innovació constant i sensibilitzant al nostre equip professional en les bones pràctiques ambientals.

Igualtat

Igualtat d’oportunitats.
Dins de l’equip tots som tractats amb igualtat de condicions. A Gamón hem implantat un Pla d'Igualtat i tenim tolerància 0 amb conductues d'assetjament i altres masclistes. No es toleren comportaments contraris a la llibertat, la dignitat, i la integritat física i psíquica dels treballadors i treballadores de l'empresa per crear i mantenir un entorn de treball lliure d'assetjament i que garanteixi les mateixes condicions i oportunitats.

Innovació

Innovació tecnològica constant, implementant nous productes, serveis o formes d’organització, generant millora en la productivitat i en la satisfacció de les necessitats de les persones usuàries.

Empresa

Disposem d’instal·lacions en l’àmbit provincial de Lleida i Osca, concretament de cinc, amb una capacitat aproximada d’11.200 m², la qual cosa garanteix una millora en la prestació del servei, especialment un funcionament òptim i una resposta efectiva pràcticament immediata en qualsevol moment gràcies a la proximitat de les instal·lacions i al gran coneixement i experiència sobre el territori.

Aquestes instal·lacions estan dotades de tots els mitjans tècnics necessaris per dur a terme el manteniment preventiu i correctiu dels vehicles que s’utilitzen en la prestació dels serveis, i es disposa de personal tècnic especialitzat tant en l’àrea mecànica com elèctrica, a més de comptar amb un furgó taller mòbil equipat amb totes les eines i els aparells necessaris per poder realitzar les reparacions d’urgència in situ i solucionar qualsevol avaria que pugui sorgir.

Així mateix, aquestes instal·lacions estan dotades de servei de neteja per als autocars, amb un tren de rentat i assortidors per al subministrament de gasoil.

Totes les instal·lacions d’aquesta àrea de manteniment estan operatives 24 hores al dia durant els 365 dies de l’any.

Flota

En el nostre grup d’empreses podeu trobar el que necessiteu en cada moment, amb la màxima expressió d’elegància i seguretat, on viatjar és un plaer.

Disposem de més de 50 unitats amb àmplia varietat de places, des de 8 pax fins a 72 , incloent-hi vehicles totalment adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i vehicles VIP. Consulteu els opcionals disponibles com sostres panoràmics, cafetera i seients de cuir.

La nostra flota es compon de vehicles nous i moderns, que compten amb tots el equipaments necessaris per oferir a la nostra clientela seguretat, tecnologia i confort. Tots ells compleixen amb la normativa vigent.

  • El 100% dels nostres vehicles estan equipats amb cinturó de seguretat
    Màxima seguretat
  • Experiència amb qualitat i confort
  • Respectem el medi ambient, tots els nostres vehicles utilitzen biodièsel
  • Àmplia varietat de flota

Gamón, transport de persones viatgeres i mercaderies per carretera establert a les províncies de Lleida i Osca

Les nostres instal·lacions estan ubicades a Tamarit, Mollerussa, Seròs, Almenar i Torrefarrera (seu central)

Origen

La nostra empresa va ser constituïda en societat limitada l’any 1977, tot i que ja havia començat el 1970 amb l’activitat de taxis, vehicles de lloguer i camions.

Miguel Gamón, SL ja va ser creada així en el seu primer moment i en aquesta direcció empresarial s’ha expandit per realitzar serveis regulars d’escolars, personal treballador, serveis discrecionals nacional i internacional, servei de taxi i línies regulars, a més de ser concessionària de les línies Alfarràs-Lleida, amb filloles V-2285L-57, Graus-la Granja d’Escarp, VAC-210, i transport de mercaderies.

L’any 1995 va adquirir Autocars Griñó, SA, una empresa també dedicada al transport de viatgers, de la qual es va fer càrrec del parc mòbil respectant els llocs de treball amb què comptava. L’empresa ha continuat mantenint el mateix nom, i cal dir que la gestió i la direcció de les dues empreses és única.

L’any 1999 es va incorporar a la flota el primer autocar adaptat de la zona, el qual ha impulsat la creació d’una marca dins del Grup Gamón, Promou, dedicada al transport de viatgers amb la característica diferenciada que tota la flota és 100% accessible

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.