Transport escolar

Servei escolar

Parades

Les parades es fan en zones segures i degudament autoritzades. Som flexibles, adaptem les parades a les necessitats a les persones usuàries i permetem canvis de parada en funció de les necessitats de les famílies.

Persones d'acompanyament i educadors i educadores

Totes les rutes de transport escolar van amb un acompanyant de transport escolar, una persona que acompanya el tranport escolar,que vigila i té cura de la seguretat de l'alumnat, controla l’assistència i garanteix un bon clima dins de l’autocar

Vehicles

Tots els vehicles compleixen amb les normatives vigents de transport escolar i estan sotmesos a revisions periòdiques per part de l’empresa que ofereixen el servei. El 100% dels vehicles porten cinturons de Seguretat

Mobilitat sostenible

Fer ús de transport col·lectiu contribueix a la millora del medi ambient, a la millora de l’aire que respirem i a una qualitat de vida més saludable

Estalvia diners i temps

El transport col·lectiu, si es compara amb el vehicle privat de motor, és molt més eficient, segur, net i saludable, i té un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït. A més a més, estalviarem temps i sempre arribarem a l’hora.

Acompanyem els teus fills i filles a l’escola des del primer dia de curs. Vetllem per la seva seguretat i confort en cada moment.

Inbus. L'app per a gestionar la mobilitat escolar

Flexibilitat

Es poden elegir parades diferents en funció de les necessitats de cada família, és a dir, al matí es pot elegir una parada i a la tarda una altra, o bé, una parada concreta un dia puntual.

Comunicació

Entre les famílies, l’escola i l’empresa de transport existeixen mecanismes de comunicació on la informació es transmet quasi en temps real. Davant de les possibles incidències, l’empresa emet comunicats directament a les famílies per manteninr-les informades a cada moment.

Immediatesa

Les famílies poden realitzar canvis de parades en funció de les seves necessitats diàries.

Personal d'acompanyament i educadors i educadores

En totes les rutes hi ha una persona que acompanya el transport escolar, que vigila i té cura de la seguretat de l'alumnat, controla l’assistència i garanteix un bon clima dins de l’autocar.

Control

En temps real sabem que tot l'alumnat estan utilitzant el servei i la ubicació del bus.

Respectem el medi ambient

Hem digitalitzat tot el procés i eliminem el 100% de la utilització de paper.

Ja utilitzen Inbus...

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.