Nous horaris línia E5 Almacelles Lleida

Avís a les persones usuàries de les línies regulars

A partir del dimarts, 11 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Almacelles-Lleida.

S’ampliem tres serveis a l’anada i quatre a les tornades els dies lectius de la línia e5: Almacelles-Lleida i es modifiquen alguns horaris:

– Les noves sortides des d’Almacelles seran a les 7:45 h, 10:15 h i 11:45 h; i des de Lleida seran a les 7:00 h , 8:30 h, 11:00 i 11:45 h durant el calendari lectiu. 

– Modifiquem la sortida de Lleida de les 18:00 que passa a realitzar-se a les 17:30. Aquesta expedició en calendari no lectiu no arribarà a Tamarit, però si Almacelles. 

– Modifiquem horaris dels dissabtes, la sortida d’Almacelles a Lleida de les 10:00 passa a realitzar-s a les 10:15 i la sortida de Lleida de les 09:15 es passa a realitzar a les 09:30. 

– Modifiquem horari de les 09:15 d’Almacelles a Lleida, només es realitzarà en horari lectiu i en canvi l’horari de les 10:15 es realitzarà de dilluns a divendres feiners. 

Podeu consultar-los aquí

.

Compartir:

Altres publicacions

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Autocars Gamón incorpora el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Sant Jordi 2023-Talls de carrers celebració de la Diada de Sant Jordi

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Degut la celebració de Sant Jordi, aquest cap de setmana, hi hauran talls de carrers a Lleida ciutat. El recorregut que fan les línies regulars en direcció Renfe i des de Renfe cap a l’Estació es farà per l’Av. del Segre, accedint pel costat del pont de les Guitarres. 

Nous horaris línia Lleida Alcarràs La Granja d’Escarp

Avís als usuaris A partir del dissabte ,1 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Lleida Alcarràs La Granja. S’avancen o es retrassen els següents horaris: Lleida- Massalcoreig de les 15:00 passa a prestar-se a les 15:10, i així s’unifica amb la sortida d’Alcarras. Lleida- Massalcoreig de les 21:00 passa a prestar-se a

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.