Autocars Gamón incorpora el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la ONU.

Incorporem la nova versió híbrida del Intouro de Mercedes-Benz, que destaca per la seva eficiència, versatilitat i fiabilitat. El nou motor d’aquest vehicle funciona com un generador en les fases de frenada i arrencada de l’autocar. La corrent transformada a partir de l’energia de frenada serveix per alimentar el motor de combustió quan està en ralentí, quan arrenca i també quan accelera.

El nou autocar, disposa de 63 places i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Realitzarà serveis de línia regular, en concret, la línia e2 Lleida – Alfarràs de la xarxa bus Expres.cat.

Es tracta d’un pas més en el nostre compromís ambiental, ja que l’any passat vàrem instal·lar plaques fotovoltaiques a la central de Torrefarrera, per poder disposar d’autoconsum elèctric, minimitzar l’emissió de gasos perjudicials per al medi i vetllar per la qualitat de l’aire. Seguint aquesta tendència, a finals de 2023 i principis de 2024 incorporarem a la nostra flota dos vehicles més, de les mateixes característiques,  per a seguir treballant en la descarbonització.

Compartir:

Altres publicacions

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Sant Jordi 2023-Talls de carrers celebració de la Diada de Sant Jordi

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Degut la celebració de Sant Jordi, aquest cap de setmana, hi hauran talls de carrers a Lleida ciutat. El recorregut que fan les línies regulars en direcció Renfe i des de Renfe cap a l’Estació es farà per l’Av. del Segre, accedint pel costat del pont de les Guitarres. 

Nous horaris línia E5 Almacelles Lleida

Avís a les persones usuàries de les línies regulars A partir del dimarts, 11 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Almacelles-Lleida. S’ampliem tres serveis a l’anada i quatre a les tornades els dies lectius de la línia e5: Almacelles-Lleida i es modifiquen alguns horaris: – Les noves sortides des d’Almacelles seran a

Nous horaris línia Lleida Alcarràs La Granja d’Escarp

Avís als usuaris A partir del dissabte ,1 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Lleida Alcarràs La Granja. S’avancen o es retrassen els següents horaris: Lleida- Massalcoreig de les 15:00 passa a prestar-se a les 15:10, i així s’unifica amb la sortida d’Alcarras. Lleida- Massalcoreig de les 21:00 passa a prestar-se a

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.