Autocars Gamón incorpora el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la ONU.

Incorporem la nova versió híbrida del Intouro de Mercedes-Benz, que destaca per la seva eficiència, versatilitat i fiabilitat. El nou motor d’aquest vehicle funciona com un generador en les fases de frenada i arrencada de l’autocar. La corrent transformada a partir de l’energia de frenada serveix per alimentar el motor de combustió quan està en ralentí, quan arrenca i també quan accelera.

El nou autocar, disposa de 63 places i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Realitzarà serveis de línia regular, en concret, la línia e2 Lleida – Alfarràs de la xarxa bus Expres.cat.

Es tracta d’un pas més en el nostre compromís ambiental, ja que l’any passat vàrem instal·lar plaques fotovoltaiques a la central de Torrefarrera, per poder disposar d’autoconsum elèctric, minimitzar l’emissió de gasos perjudicials per al medi i vetllar per la qualitat de l’aire. Seguint aquesta tendència, a finals de 2023 i principis de 2024 incorporarem a la nostra flota dos vehicles més, de les mateixes característiques,  per a seguir treballant en la descarbonització.

Compartir:

Altres publicacions

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.