Nous horaris línia Lleida Alcarràs La Granja d’Escarp

Avís als usuaris

A partir del dissabte ,1 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Lleida Alcarràs La Granja.

S’avancen o es retrassen els següents horaris:

Lleida- Massalcoreig de les 15:00 passa a prestar-se a les 15:10, i així s’unifica amb la sortida d’Alcarras.

Lleida- Massalcoreig de les 21:00 passa a prestar-se a les 20:50.

Granja d’Escarp-Lleida de les 16:00 passa a prestar-se a les 15:56

Granja d’Escarp-Lleida de les 20:00 passa a prestar-se a les 19:46

Massalcoreig incrementa horaris amb sortida des de Lleida- Massalcoreig 13:15 i 20.50 i amb sortida de Massalcoreig-Lleida 14:11. Això implicat que es creïn unes expedicions circulars, on les següents expedicions que venen de Lleida-Granja, arribin fins a Massalcoreig i després ja vagin fins a Seròs. És a dir, que els usuaris de la Granja que vulguin anar a Lleida, passaran per Massalcoreig i després Seròs en els següents horaris:

14:00 La Granja- Massalcoreig-Seròs-Lleida

15.56 La Granja- Massalcoreig-Seròs-Lleida

19.46 La Granja- Massalcoreig-Seròs-Lleida

La resta d’horaris, faran el recorregut com fins ara.

Podeu consultar-los aquí

.

Compartir:

Altres publicacions

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Autocars Gamón incorpora el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el primer autocar híbrid interurbà de la província de Lleida. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Sant Jordi 2023-Talls de carrers celebració de la Diada de Sant Jordi

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Degut la celebració de Sant Jordi, aquest cap de setmana, hi hauran talls de carrers a Lleida ciutat. El recorregut que fan les línies regulars en direcció Renfe i des de Renfe cap a l’Estació es farà per l’Av. del Segre, accedint pel costat del pont de les Guitarres. 

Nous horaris línia E5 Almacelles Lleida

Avís a les persones usuàries de les línies regulars A partir del dimarts, 11 d’abril, entren en vigor nous horaris de la línia Almacelles-Lleida. S’ampliem tres serveis a l’anada i quatre a les tornades els dies lectius de la línia e5: Almacelles-Lleida i es modifiquen alguns horaris: – Les noves sortides des d’Almacelles seran a

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.