Nova Parada Rotonda Raimat línia Vac-211 Tamarit-Lleida i Exprés E5 Almacelles-Lleida

Avís a les persones usuàries de les línies regulars

A partir del dissabte ,1 d’abril, s’incorpora a la línia Vac-211 Tamarit-Lleida i a la línia Exprés E5 Almacelles-Lleida una nova parada a la rotonda de Raimat (N-240 PK. 108,450) tan a l’anada com la tornada. Consulteu horaris aquí

.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.