Carregadors Usb als busos de Línies Exprés

Avís als usuaris

Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en la utilització dels nostres serveis. Per a aquest motiu, la nostra flota de busos Exprés disposa de carregadors USB oferint aquest servei gratuït als usuaris.

Concretament les línies que disposen d’aquesta millora son la e2: Alfarràs-Lleida, la e3: Alcarràs-Lleida i la e5: Almacelles-Lleida.

Seguim amb l’objectiu d’oferir el màxim confort i seguretat als nostres clients. 

I just fa dos anys que els busos exprés disposen de pagament amb targeta bancària. Fem 2 anys amb datàfons als busos de les línies Expres!

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-18 de febrer

Avís als usuaris de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel que fa

Entrega anual premis fotos

Des del Grup Gamón com cada any realitzem l’entrega anual de premis del concurs de fotografia. Durant l’any, l’equip ens envia fotos i les anem publicant a les xarxes socials. Cada any es premia els 3 concursants que tenen “més likes”. Els guanyadors d’aquest 2022 van ser en primer lloc l’acompanyant ,May Cuadra. En segon lloc,

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.