Rua de Carnaval-18 de febrer

Avís als usuaris de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran

Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran.

Pel que fa els serveis que han de realitzar alguna parada a la Rambla de Ferran l’ hauran de fer a Príncep de Viana 1 (enfront Renfe), i hauran de continuar pel Pont de la Guitarra a buscar la LL-11, fins la rotonda del Mestre, avinguda Estudi General i des d’allí es podrà accedir a l’Estació de Bus.

Per a la sortida de l’Estació s’haurà de realitzar el mateix recorregut a la inversa.

Compartir:

Altres publicacions

Carregadors Usb als busos de Línies Exprés

Avís als usuaris Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en la utilització dels nostres serveis. Per a aquest motiu, la nostra flota de busos Exprés disposa de carregadors USB oferint aquest servei gratuït als usuaris. Concretament les línies que disposen d’aquesta millora son la e2: Alfarràs-Lleida, la

Entrega anual premis fotos

Des del Grup Gamón com cada any realitzem l’entrega anual de premis del concurs de fotografia. Durant l’any, l’equip ens envia fotos i les anem publicant a les xarxes socials. Cada any es premia els 3 concursants que tenen “més likes”. Els guanyadors d’aquest 2022 van ser en primer lloc l’acompanyant ,May Cuadra. En segon lloc,

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.