Entrega anual premis fotos

Des del Grup Gamón com cada any realitzem l’entrega anual de premis del concurs de fotografia.

Durant l’any, l’equip ens envia fotos i les anem publicant a les xarxes socials. Cada any es premia els 3 concursants que tenen “més likes”. Els guanyadors d’aquest 2022 van ser en primer lloc l’acompanyant ,May Cuadra. En segon lloc, el conductor Manel Malla i el tercer premi el conductor Ferran Miró. Enhorabona als tres i gràcies a tots per participar!

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.