Renovació de flota, més segura i sostenible!

Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en la utilització dels nostres serveis. Per aquest motiu hem incorporat a la nostra flota 3 nous vehicles de diferents capacitats que reforçaran la nostra operativa i estan destinats a servei discrecional, escolar i de línia regular.
Concretament, hem incorporar els següents vehicles: 
– Iveco-Ferqui Dino, amb capacitat per 22 persones (o 7 places i 4 cadires de rodes). Destinat a serveis escolars i de línia regular.
– Mercedes Benz Tourismo, amb capacitat per 64 persones. Destinat a serveis discrecionals.
– Otokar Territo U, amb capacitat per 63 persones (o 59 places i 1 cadira de rodes). Destinat a serveis escolars i de línia regular.

Aquestes noves unitats estan dotades dels sistemes de seguretat,  sostenibilitat i comoditat més actualitzats del mercat: 

– Sistema de frenada d’emergència (AEBS * Advanced Emergency Brake System)
– Sistema d’avis de sortida del carril, que avisa al personal de conducció en cas de que el vehicle faci algun canvi involuntari de carril.
– Sistema ABS (Anti Blockier System)
– Control de tracció (ASR * Anti Slim Regulation)
– Sistema electrònic d’estabilitat (ESP * Electronic Stability Control)
– Carregadors USB a totes les places
– Wifi a bord, al vehicle destinat a servei discrecional
A més a més, i com a totes les unitats de la nostra flota, aquests nous vehicles duen instal·lat el purificador d’aire Eco3 que elimina els contaminants biològics com bacteris, virus, floridures, al·lèrgens i gèrmens; augmenta la concentració d’oxigen per mantenir els nivells saludables i evita la sensació de sufocació a l’interior; redueix el nivell de somnolència del personal de conducció; evita el mareig i les nàusees del passatge i elimina les males olors.

Compartir:

Altres publicacions

Horari d’estiu oficines

Informem que del 23 de juny al 25 d’agost estarem oberts a les oficines de dilluns a dijous de 08:00 h a 18:00h i els divendres de 08:00 h a 15:00h.

Horaris no lectius línia regular a partir del 23 de juny de 2023

Avís a les persones usuàries de les línies regulars A partir del divendres ,23 de juny, entren en vigor els horaris no lectius de línia regular. Així doncs, a partir del dia 23 de juny, no realitzarem els horaris que tenen el 1, que només es realtizen en dies lectius escolars. Podeu consultar-los aquí .

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.