Renovació de flota, més segura i sostenible!

Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en la utilització dels nostres serveis. Per aquest motiu hem incorporat a la nostra flota 3 nous vehicles de diferents capacitats que reforçaran la nostra operativa i estan destinats a servei discrecional, escolar i de línia regular.
Concretament, hem incorporar els següents vehicles: 
– Iveco-Ferqui Dino, amb capacitat per 22 persones (o 7 places i 4 cadires de rodes). Destinat a serveis escolars i de línia regular.
– Mercedes Benz Tourismo, amb capacitat per 64 persones. Destinat a serveis discrecionals.
– Otokar Territo U, amb capacitat per 63 persones (o 59 places i 1 cadira de rodes). Destinat a serveis escolars i de línia regular.

Aquestes noves unitats estan dotades dels sistemes de seguretat,  sostenibilitat i comoditat més actualitzats del mercat: 

– Sistema de frenada d’emergència (AEBS * Advanced Emergency Brake System)
– Sistema d’avis de sortida del carril, que avisa al personal de conducció en cas de que el vehicle faci algun canvi involuntari de carril.
– Sistema ABS (Anti Blockier System)
– Control de tracció (ASR * Anti Slim Regulation)
– Sistema electrònic d’estabilitat (ESP * Electronic Stability Control)
– Carregadors USB a totes les places
– Wifi a bord, al vehicle destinat a servei discrecional
A més a més, i com a totes les unitats de la nostra flota, aquests nous vehicles duen instal·lat el purificador d’aire Eco3 que elimina els contaminants biològics com bacteris, virus, floridures, al·lèrgens i gèrmens; augmenta la concentració d’oxigen per mantenir els nivells saludables i evita la sensació de sufocació a l’interior; redueix el nivell de somnolència del personal de conducció; evita el mareig i les nàusees del passatge i elimina les males olors.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.