Autocars Gamón firma d’un conveni de col·laboració amb l’Associació Contra el Càncer a Lleida

En celebració del Dia Mundial Contra el Càncer el 4 de febrer, i en reflex del nostre compromís ferm amb la lluita contra el primer problema sociosanitari del món, des d’Autocars Gamón ens complau anunciar la firma d’un conveni de col·laboració amb l’Associació Contra el Càncer a Lleida.

Tot i que ja portem temps col·laborant amb l’entitat, em decidit donar un pas més i passar a ser socis de l’AECC a Lleida. Aquesta associació no és només un acte de responsabilitat social empresarial per a nosaltres; també destaca la importància que concedim a la salut i el benestar del nostre equip i a la comunitat en general.

Com a part d’aquesta col·laboració, a Autocars Gamón ens embarcarem al programa “La teva salut és el primer”, ofert per l’AECC, que consisteix en la creació de newsletters mensuals per a tot l’equip amb valuosos consells de salut i hàbits de vida saludables. Creiem fermament que la prevenció i la promoció de la salut són fonamentals per combatre el càncer i millorar la qualitat de vida de les persones.

A més, som conscients de la importància de comptar amb protocols d’actuació davant el càncer dintre de l’empresa, per la qual cosa dissenyarem una guia d’acompanyament per al càncer pròpia, amb la col·laboració i l’assessorament de l’AECC a Lleida. Aquesta guia ens ajudarà a millorar la comunicació entre l’empresa i la persona malalta o el familiar i a tenir un coneixement dels recursos dels que disposem al territori per tal de poder orientar-los.

Des d’Autocars Gamón ens comprometem a treballar per fomentar la consciència sobre la importància de la salut i el benestar, així com també a donar suport a aquelles persones que lluiten contra el càncer.

Compartir:

Altres publicacions

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.