Autocars Gamón incorpora el segon autocar híbrid

Continuant amb la constant renovació i modernització de la nostra flota, aquesta setmana incorporem el que serà el segon autocar híbrid interurbà. Amb aquesta incorporació, reforcem el nostre compromís amb el medi ambient, minimitzant l’impacte ambiental que genera la nostra activitat i contribuint amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de la ONU.


Incorporem la nova versió híbrida del Intouro de Mercedes-Benz, que destaca per la seva eficiència, versatilitat i fiabilitat. El nou motor d’aquest vehicle funciona com un generador en les fases de frenada i arrencada de l’autocar. La corrent transformada a partir de l’energia de frenada serveix per alimentar el motor de combustió quan està en ralentí, quan arrenca i també quan accelera.


El nou autocar, disposa de 63 places i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Realitzarà serveis de línia regular, en concret, la línia e2 Lleida – Alfarràs de la xarxa bus Expres.cat.

Es tracta d’un pas més en el nostre compromís ambiental, seguint aquesta tendència, durant el 2024 incorporarem a la nostra flota dos vehicles més, de les mateixes característiques, per a seguir treballant en la descarbonització.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Horari d’estiu oficines

Informem que del 23 de juny al 25 d’agost estarem oberts a les oficines de dilluns a dijous de 08:00 h a 18:00h i els divendres de 08:00 h a 15:00h.

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.