A partir del 2 de maig, ampliem horaris de la línia de la Granja d’Escarp a Lleida

Avís als usuaris de les línies regulars

El proper dilluns 2 de maig ampliem i modifiquem horaris de la línia de la Granja d’Escarp a Lleida. Entre altres modificacions, les més importants són:

  • L’horari de les 15:00 h de Lleida a Massalcoreig, que es prestava només en horari lectiu, passarà a prestar-se de dilluns a dissabte feiners. 
  • S’incorpora una nova expedició, de Massalcoreig a Lleida a les 20:00 h.
  • La primera expedició del matí d’anada a Lleida, serà a les 06:30h enlloc de les 06:45 h.
  • L’última expedició de la nit de dilluns a divendres de tornada cap als pobles, serà a les 21:00 h enlloc 20:15 h.

A part de les modificacions anteriorment descrites, hi ha altres modificacions d’horaris d’entre 10 i 30 minuts respecte els horaris actuals. Consulteu-los aquí

Compartir:

Altres publicacions

Gratuïtat títols multiviatge Vac-211

Avís als usuaris A partir de l’1 de febrer, es comercialitzaran els títols mutlivatges gratuïts que ofereix el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la VAC-211. Els títols mutliviatges s’expediran des de les oficines de Camí de les Comes, 11 de Torrefarrera de dilluns a divendres en horari de 09.30 a 15.00.

Instal·lació de Plaques Solars a la nostra base principal

Des del Grup Gamón, apostem per les energies renovables amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental. S’ha dut a terme la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la nostra seu central, ubicada al pol·lígon industrial de les Comes, al municipi de Torrefarrera. Seguim amb l’objectiu de que les nostres activitats, tinguin el mínim impacte possible

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.