Rua de Carnaval-26 de febrer

Avís als usuaris de les línies regulars, tall a partir de les 17’45 h Rambla de Ferran

Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:45H no es podrà circular per la Rambla de Ferran.

Pel que fa els serveis que han de realitzar alguna parada a la Rambla de Ferran, la hauran de fer a Príncep de Viana 1 (enfront Renfe), i hauran de continuar pel Pont de la Guitarra a buscar la LL-11, fins la rotonda del Mestre, avinguda Estudi General i des d’allí es podrà accedir a l’Estació de Bus.

Per a la sortida de l’Estació s’haurà de realitzar el mateix recorregut a la inversa.

Compartir:

Altres publicacions

Gratuïtat títols multiviatge Vac-211

Avís als usuaris A partir de l’1 de febrer, es comercialitzaran els títols mutlivatges gratuïts que ofereix el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la VAC-211. Els títols mutliviatges s’expediran des de les oficines de Camí de les Comes, 11 de Torrefarrera de dilluns a divendres en horari de 09.30 a 15.00.

Instal·lació de Plaques Solars a la nostra base principal

Des del Grup Gamón, apostem per les energies renovables amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental. S’ha dut a terme la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la nostra seu central, ubicada al pol·lígon industrial de les Comes, al municipi de Torrefarrera. Seguim amb l’objectiu de que les nostres activitats, tinguin el mínim impacte possible

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.