Almacelles inaugura bus Exprés

La Generalitat de Catalunya reforça el servei d’autobús entre Almacelles i Lleida i la incorpora a partir de l’11 de gener a la xarxa d’altes prestacions exprés.cat. Serà l’e5, la cinquena línia de la xarxa exprés.cat a la demarcació de Lleida i la 41a a tot Catalunya.

La transformació de l’actual línia que comunica Almacelles i Lleida comporta un increment d’oferta i millores a la gestió.

Oferta: Es reforcen totes les franges horàries de dilluns a divendres entre Almacelles i Lleida, incrementant el servei amb 10 noves expedicions en total, per la qual cosa loferta actual passa a ser de 14 expedicions per sentit. En dissabtes no festius, s’incorporen 5 expedicions noves fins a assolir-ne 10 en total, cinc d’anada i cinc de tornada.

Intermodalitat: Ofereix connexions amb serveis de transport urbà i altres autobusos interubans.

Vehicles totalment accessibles, amb premsa i servei de Wi-Fi gratuït a bord.

Consulta els horaris de la línea e5 Almacelles-Lleida.

A més el mateix dia es modifiquen els horaris a la línia VAC-211 Tamarite de Litera – Lleida.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.