Alcarràs inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línia Lleida-Alcarràs estrenarà dilluns que ve, dia 25 de setembre, un servei que triplicarà l’oferta actual. El nou vehicle també millorarà les prestacions, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix wifi i premsa gratuïta, la freqüència passant de les 4 d’anada i 5 de tornada que hi ha actualment a 15 diàries en tots dos sentits, i les connexions, més ràpides i directes que les convencionals. Així mateix, tindrà cinc parades dins del nucli urbà, fet que permetrà als usuaris moure’s també per dins de la població com si es tractés d’un bus urbà.

Aquest nou servei, el tercer que s’engega a la demarcació de Lleida, reforçarà totes les franges horàries de dilluns a divendres laborals, de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en un altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d’Escarp i Massalcoreig, amb l’objectiu de millorar l’oferta del conjunt.

L´alcalde d´Alcarràs , Miquel Serra, s´ha mostrat il·lusionat amb aquest nou servei, una demanda reclamada pels veïns. “Tots som conscients que a les grans ciutats és fàcil agafar el transport públic, però als pobles no. Aquest servei millorarà la mobilitat de molts veïns del poble”, ha apuntat Serra.

El bus exprés Lleida-Alcarràs s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricart Font, director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, a més de diversos regidors de l’Ajuntament d’Alcarràs. Font confia que el servei tingui una gran acollida per part dels usuaris i que el primer any s’incrementi el nombre de viatgers un 20%.

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Altres publicacions

Pagament amb targeta de crédit de les línies exprés

Els usuaris de les línies e2 (Alfarràs-Lleida), e3 (Alcarràs-Lleida) i e5 (Almacelles-Lleida), que operen Gamón i Lax autocars, podran pagar amb targeta bancària a bord dels busos exprés.cat a partir d’aquest dimecres. Els vehicles d’aquestes línies d’altes prestacions incorporen un datàfon i, així, els usuaris podran pagar amb targeta de crèdit la compra de bitllets

Purificadors d’aire en tots els autocars

Tots els nostres autocars compten amb un sistema de ventilació que els converteix en un transport molt segur, però a més a més Autocars Gamón ha incorporat a tots els vehicles un purificador d’aire eco3, amb una efectivitat demostrada del 99,7% per eliminar el SARS-CoV-2. La seva eficàcia ha estat testada per SGS, líder mundial

Pagament amb targeta bancària línia regular

Aquest divendres dia 26 començarà la prova pilot en el bus exprés e3: Alcarràs – Lleida en la qual els usuaris podran pagar amb targeta de crèdit, tant el bitllet com la realització de recàrregues a bord. D’aquesta forma no caldrà preocupar-se de portar diners en metàl·lic o del canvi, així com no haver de

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.