Alcarràs inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línia Lleida-Alcarràs estrenarà dilluns que ve, dia 25 de setembre, un servei que triplicarà l’oferta actual. El nou vehicle també millorarà les prestacions, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix wifi i premsa gratuïta, la freqüència passant de les 4 d’anada i 5 de tornada que hi ha actualment a 15 diàries en tots dos sentits, i les connexions, més ràpides i directes que les convencionals. Així mateix, tindrà cinc parades dins del nucli urbà, fet que permetrà als usuaris moure’s també per dins de la població com si es tractés d’un bus urbà.

Aquest nou servei, el tercer que s’engega a la demarcació de Lleida, reforçarà totes les franges horàries de dilluns a divendres laborals, de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en un altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d’Escarp i Massalcoreig, amb l’objectiu de millorar l’oferta del conjunt.

L´alcalde d´Alcarràs , Miquel Serra, s´ha mostrat il·lusionat amb aquest nou servei, una demanda reclamada pels veïns. “Tots som conscients que a les grans ciutats és fàcil agafar el transport públic, però als pobles no. Aquest servei millorarà la mobilitat de molts veïns del poble”, ha apuntat Serra.

El bus exprés Lleida-Alcarràs s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricart Font, director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, a més de diversos regidors de l’Ajuntament d’Alcarràs. Font confia que el servei tingui una gran acollida per part dels usuaris i que el primer any s’incrementi el nombre de viatgers un 20%.

Compartir:

Altres publicacions

Horari d’estiu oficines

Informem que del 23 de juny al 25 d’agost estarem oberts a les oficines de dilluns a dijous de 08:00 h a 18:00h i els divendres de 08:00 h a 15:00h.

Horaris no lectius línia regular a partir del 23 de juny de 2023

Avís a les persones usuàries de les línies regulars A partir del divendres ,23 de juny, entren en vigor els horaris no lectius de línia regular. Així doncs, a partir del dia 23 de juny, no realitzarem els horaris que tenen el 1, que només es realtizen en dies lectius escolars. Podeu consultar-los aquí .

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís a les persones usuàries de les línies regulars Dijous, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.