Alcarràs inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línia Lleida-Alcarràs estrenarà dilluns que ve, dia 25 de setembre, un servei que triplicarà l’oferta actual. El nou vehicle també millorarà les prestacions, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix wifi i premsa gratuïta, la freqüència passant de les 4 d’anada i 5 de tornada que hi ha actualment a 15 diàries en tots dos sentits, i les connexions, més ràpides i directes que les convencionals. Així mateix, tindrà cinc parades dins del nucli urbà, fet que permetrà als usuaris moure’s també per dins de la població com si es tractés d’un bus urbà.

Aquest nou servei, el tercer que s’engega a la demarcació de Lleida, reforçarà totes les franges horàries de dilluns a divendres laborals, de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en un altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d’Escarp i Massalcoreig, amb l’objectiu de millorar l’oferta del conjunt.

L´alcalde d´Alcarràs , Miquel Serra, s´ha mostrat il·lusionat amb aquest nou servei, una demanda reclamada pels veïns. “Tots som conscients que a les grans ciutats és fàcil agafar el transport públic, però als pobles no. Aquest servei millorarà la mobilitat de molts veïns del poble”, ha apuntat Serra.

El bus exprés Lleida-Alcarràs s’ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricart Font, director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, a més de diversos regidors de l’Ajuntament d’Alcarràs. Font confia que el servei tingui una gran acollida per part dels usuaris i que el primer any s’incrementi el nombre de viatgers un 20%.

Compartir:

Altres publicacions

Instal·lació de Plaques Solars a la nostra base principal

Des del Grup Gamón, apostem per les energies renovables amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental. S’ha dut a terme la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la nostra seu central, ubicada al pol·lígon industrial de les Comes, al municipi de Torrefarrera. Seguim amb l’objectiu de que les nostres activitats, tinguin el mínim impacte possible

Horari d’estiu oficines

Informem que del 24 de juny l’1 de setembre, estarem oberts a les oficines de dilluns a dijous de 07:30h a 18:00h i els divendres de 07:30h a 15:00h.

Horaris Festa Major de Lleida, 11 de maig

Avís als usuaris de les línies regulars Dimecres, 11 de maig, degut a la festivitat local de Lleida es realitzaran els següents serveis de línia regular, consulteu-los aquí

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.