Nova línia Bus Express e2

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa el proper dilluns, 30 de novembre, la línia de bus exprés.cat que connectarà Lleida amb Alfarràs.

La nova e2 millorarà l’oferta actual del corredor i oferirà 23 expedicions d’anada i 20 de tornada de dilluns a divendres laborals i 8 anades i 8 tornades els dissabtes no festius, fet que significa un increment de l’oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional.

La demanda global de bus d’aquest corredor és de 255.139 passatgers l’any 2014. Amb aquesta ja seran dues línies de bus d’altes prestacions que funcionen a la demarcació de Lleida, i 23 a tot Catalunya.

Els horaris de la nova línia es poden consultar al pdf adjunt. L’e2: Lleida-Alfarràs oferirà una sortida cada hora des de les 7 del matí i fins a les 9 de la nit, amb reforços de serveis a les hores punta de matí i tarda.

La velocitat comercial d’aquestes línies d’altes prestacions també és superior a la de les línies convencionals i els busos incorporen altres millores al servei, com: servei de WI-FI gratuït.

En el cas de l’e2, es garanteix l’accessibilitat al bus a les persones amb mobilitat reduïda mitjançant una trucada prèvia amb 24 hores d’antelació al telèfon 902.56.65.70.

D’aquesta manera l’operador AUTOCARS GAMÓN podrà garantir una correcta prestació del servei a tots els usuaris.

La línia exprés Lleida-Alfarràs forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Lleida i són vàlids tots els títols de transport de la zona un i dos.

Podeu consultar horaris aquí: e2 Alfarrás – Lleida

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.