Medalla nacional

El día 29 de octubre, a San Juan de Alicante durant la celebració de la XXIII Semana Nacional del Autocar i del Autobús, la Federación Nacional Empresarial del Transporte en Autobús (FENEBUS) va reconèixer al Sr. Miquel Gamón Fort la tasca que ha desenvolupat durant tots aquests anys en el sector del tranport de viatgers, atorgant-li la Medalla Nacional en el mèrit de transport de Viatgers.

El Sr. Miquel Gamón Fort va crear Autocars Gamón l’any 1977, tot i que ja havia començat l’any 1970 en l’activitat de taxi, lloguer de vehicles i camions.

Des d’Autocars Gamón agraïm a Fenebus i en especial a Fecav que hagin atorgat aquesta medalla al nostre Director General, i també volem translladar-li el nostre agraïment per la seva professionalitat, esforç, la dedicació i la il·lusió que fan que cada dia els nostres projectes es facin realitat.

Gràcies Miquel!

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.