Afectacions línia regular amb motiu de l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya, a Lleida

Degut a l’arribada de la volta ciclista el proper dijous 21 de març, es preveuen afectacions en la circulació de la ciutat de Lleida. Per tant es preveuen les següents afectacions en les línies regulars:

  • S’anul·la la parada de Princep de Viana (Est. Bus Renfe) de 8:00h. a 20:00h. en ambdós sentits. Afecta a les línies de Alfarràs-Lleida, Albesa-Lleida, Almacelles-Lleida i Tamarite-Lleida
  • La línia Alfarràs-Lleida, queda anul·lada la parada de Prat de la Riba (Ensenyança), i es passarà a fer davant, a Prat de la Riba, 25 de 10:00h. a 18:00h (sentit Alfarràs – Lleida)
  • La línia Almacelles-Lleida i Tamarit-Lleida, queda anul·lada la parada de Passeig de Ronda, 122 i es passarà a fer a Av. Rovira Roure, 17. de 8:00h. a 20:00h (sentit Almacelles-Lleida).

Disculpeu les molèsties.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.