Autocars Gamón a la pel·lícula Kamikaze

Autocars Gamón apareix al rodatge de la pel.lícula “Kamikaze” que es va estrenar el passat dia 28 de març als cinemes. Álex Pina és el director i guionista d’aquesta esbojarrada comèdia amb Álex Garcia i un nodrit repertori d’actors.

Podrem veure el nostre autocar clàssic, el Pegaso Comet de l’any 1966, en diverses escenes d’aquesta nova aposta còmica del cinema espanyol que ha reunit a un repertori d’excepció capitanejat per Álex Garcia que será secundant per un grup d’artistes de talent, entre els quals hi trobem a Verónica Echegui, Leticia Dolera, Carmen Machi, Héctor Alterio, Eduardo Blanco i Iván Massagué. El rodatge als exterios es va començar a gravar fa un any al Pirineu Aragonès, fet que va provocar que els actors haguéssin de rodar a temperatures sota zero.

Compartir:

Altres publicacions

Rua de Carnaval-10 de febrer

Avís a les persones usuàries de les línies regulars, tall a partir de les 17’30 h Rambla de Ferran Degut a la Rua de Carnaval, que es durà a terme durant el dia demà a la ciutat de Lleida. A partir de les 17:30 H no es podrà circular per la Rambla de Ferran. Pel

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.