/templates/gamon/UserFiles/Image/borsa.jpg

T'agradaria formar part del nostre equip?

Si en els teus plans es troba ésser part d'una sòlida companyia en creixement continu, aquesta és la teva pàgina. A Gamón i Griñó el principal actiu són les persones; de la seva qualitat i motivació depenen l'èxit i el futur de l'Empresa. Disposem d'una plantilla amb anys d'experiència; hi ha treballadors que són a la nostra empresa des de fa més de 25 anys; plantilla, per altra banda, altament formada i amb una renovació constant dels seus coneixements, formació que facilita l'empresa.

Et garantim que les teves dades personals seran tractades amb una confidencialitat absoluta i que no seran utilitzades per a altres finalitats. Les dades que ens facilitis a continuació seran incorporades al fitxer 'Candidatures' de Miguel Gamón, S.L.

Les seves dades

 

Dades d'interés

Categoria i informació dels permissos de conduir

  Data del permís Data de renovació
Àrea d'interés professional preferent

 

Experiència laboral

Feina actual o última feina anterior
Data d'inici
Data de fi

Funcions/responsabilitats
Altres feines realitzades
Altres experiències significatives

 

Formació

Títols o cursos realitzats. Indicar nom, dates i descripció
Títols o cursos realitzats. Indicar nom, dates i descripció

 

Currículum

T'aconsellem que revisis totes les dades introduïdes en el formulari abans d'enviar-lo

CAPTCHA
Copieu a l'espai en blanc la combinació de lletres i/o números.

captcha

Els camps marcats amb un asterisc * són obligatoris

MIGUEL GAMÓN S.L. respecta el dret a la privacitat en tota la seva web amb l'objectiu de defensar els principis de protecció de les dades personals dels seus usuaris. Les dades proporcionades pels usuaris a MIGUEL GAMÓN SL seran incloses en un fitxer automatitzat. Vostè té el dret d'accedir al anomenat fitxer i a rectificar o cancel·lar les seves dades, dirigint-se a: autocars@autocarsgamon.com. En cap cas les seves dades es destinaran a fins diferents dels que apareixen en aquest lloc web ni es lliuraran a tercers.