A partir del 1 de febrer de 2023, l’accés de patinets elèctrics al transport públic, prohibit temporalment

Avís als usuaris

Per motius de seguretat, a partir del dia 1 de febrer de 2023, i per un període de 6 mesos no es podrà accedir als vehicles ni a les instal·lacions de transport públic amb patinet o monocicle elèctric (tampoc si està plegat)

Compartir:

Altres publicacions

Gratuïtat títols multiviatge Vac-211

Avís als usuaris A partir de l’1 de febrer, es comercialitzaran els títols mutlivatges gratuïts que ofereix el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la VAC-211. Els títols mutliviatges s’expediran des de les oficines de Camí de les Comes, 11 de Torrefarrera de dilluns a divendres en horari de 09.30 a 15.00.

Instal·lació de Plaques Solars a la nostra base principal

Des del Grup Gamón, apostem per les energies renovables amb l’objectiu de reduir l’impacte ambiental. S’ha dut a terme la instal·lació de plaques fotovoltaiques al sostre de la nostra seu central, ubicada al pol·lígon industrial de les Comes, al municipi de Torrefarrera. Seguim amb l’objectiu de que les nostres activitats, tinguin el mínim impacte possible

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.