Nova línea Bus Exprés e2

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa el pròxim dilluns, 30 de novembre, la línia de bus exprés.cat que connectarà Lleida amb Alfarràs.

La nova e2 millorarà l’oferta actual del corredor i oferirà 23 expedicions d’anada i 20 de tornada de dilluns a divendres feiners i 8 anades i 8 tornades els dissabtes no festius, el que significa un increment de l’oferta del 22% respecte als serveis de la línia convencional.

La demanda global de bus d’aquest corredor és de 255.139 passatgers l’any 2014.

Amb aquesta ja seran dues les línies de bus d’altes prestacions que funcionen a la demarcació de Lleida, i 23 a tot Catalunya.

L’e2: Lleida-Alfarràs oferirà una sortida cada hora des de les 7 del matí i fins a les 9 de la nit, amb reforços de serveis a les hores punta del matí i vespre.

La velocitat comercial d’aquestes línies d’altes prestacions també és superior a la de les línies convencionals i els busos incorporen altres millores en el servei, com i servei de WI-FI gratuït.

En el cas de l’e2, es garanteix l’accessibilitat al bus de les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la trucada prèvia amb 24 hores d’antelació al telèfon 902.56.65.70.

D’aquesta manera l’operador, AUTOCARS GAMON, podrà garantir una correcta prestació del servei a tots els usuaris.

La línia exprés Lleida-Alfarràs forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Lleida i hi són vàlids tots els títols de transport d’una i dues zones.

Els horaris de la nova línia es poden consultar al pdf adjunt. e2 Alfarràs – Lleida

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Compartició en print

Altres publicacions

Empresa Lax estrena instalaciones en Tamarite de Litera.

Recientemente nos hemos trasladado de la nave del Paseo Hortaz, 5 a una nueva nave ubicada en la Avda. Florences Gili, 18, a la entrada de Tamarite viniendo desde Binéfar. La nave es utilizada como garaje para todos los vehículos que prestan servicio en la comarca de la Litera, y cumple con todos los requisitos

Nueva linea Bus Exprés e2

El Departamento de Territorio y Sostenibilidad pone en marcha el próximo lunes, 30 de noviembre, la línea de bus exprés.cat que conectará Lleida con Alfarrás. La nueva e2 mejorará la oferta actual del corredor y ofrecerá 23 expediciones de ida y 20 de regreso de lunes a viernes laborales y 8 idas y 8 regresos

Autocars Gamón Empresa Solidària 2014

La Paeria distingue a Autocars Gamón con el galardón Empresa Solidaria 2014 por su apoyo a entidades del tercer sector, la acción social y la cooperación. La propuesta de este reconocimiento ha estado realizada por la Fundación Aspros a la cual durante el año 2013 ayudamos a sacar adelante proyectos y acciones de carácter social. Así se reconoce tanto la atención

Alcarrás inaugura bus Exprés

El bus exprés de la línea Lleida-Alcarrás estrenará el lunes próximo, día 25 de septiembre, un servicio que triplicará la oferta actual. El nuevo vehículo también mejorará las prestaciones, está adaptado para personas con movilidad reducida y ofrece wifi y prensa gratuita, la frecuencia pasando de las 4 de ida y 5 de vuelta que

Newsletter

Subscriu-te al newsletter de Viatges Kariba per rebre les últimes notícies i ofertes.