Notícies i avisos

News and alerts

Premis del III Concurs Escolar Parada Literària

23/04/2014

Premis del III Concurs Escolar Parada Literària Autocars Gamón varem estar celebrant la diada de Sant Jordi amb el nostre autocar clàssic, el Pegaso Comet, que va ser l'escenari dels tallers literaris a càrrec d'escriptors lleidatans durant tot el matí al pati de les Comèdies de Lleida.
L'ATM de l'Àrea de Lleida va lliurar els premis de la tercera edició del Concurs Escolar "Parada Literària", en un acte celebrat a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida en què van participar més de 150 alumnes.
Els guanyadors dels treballs de les categories d'expressió escrita van llegir les seves pròpies obres i els treballs participants en la categoria d'expressió plàstica, prop de 700, estaran exposats a l'àrea infantil de la Biblioteca Pública fins al 7 de maig.
El director de Serveis territorials d'Ensenyament va subratllar que l'objectiu d'aquest concurs és el de sensibilitzar a les escoles i instituts per tal que es difonguin i treballin de manera pedagògica i amena els hàbits, valors i avantatges de la mobilitat sostenible. Per la seva banda, la directora dels Serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, va agrair a les escoles i instituts la seva participació fent una crida a la quarta edició del certamen, que es començarà a organitzar al mes de setembre i que incorporarà diverses novetats.

Font de la notícia: ATM de Lleida