OFERTES

Kariba Agència de viatges

Pont de Maig - València

De l 1 al 3 de Maig

Pont de Maig - València Dia 1/Maig: LLEIDA - VALÈNCIA (Ciutat de les Arts i les Ciències) - HOTEL:
Sortida de Lleida a les 7:30h direcció a la Comunitat Valenciana. Durant el trajecte farem les parades tècniques convenients. Arribada a l'hotel, instal.lació i dinar. A la tarda visitarem la Ciutat de les arts i les ciències i farem la visita a l'Oceanogràfic. Tot seguit temps per passejar i poder veure la resta del recinte. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 2/Maig:  HOTEL - VALÈNCIA (Biopark - Centre ciutat) - HOTEL:
Esmorzar. Sortida cap a València. Aquest matí anirem a visitar el Biopark, parc zoològic de nova generació que s'ha creat basant-se en el concepte de zoo-inmersió per tal de submergir totalment al visitant en els hàbitats salvatges. Dinar a l'hotel. A la tarda farem la visita del centre històric de València: l'Ajuntament, la Catedral, la Basílica de la Verge dels Desamparats... Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 3/Maig: HOTEL - VALL D'UIXÓ - MARINA D'OR - LLEIDA:
Esmorzar. Sortida direcció Vall d'Uixó, on anirem a visitar les Coves de Sant Josep, formades pel riu subterrani. Dinar a Marina d'Or. Viatge de retorn al nostre punt d'origen. Arribada a Lleida i fi dels nostres serveis.

Preu per persona: 228€
Suplement habitació individual: 48€
-Règim de Pensió Completa i visites incloses.