OFERTES

Kariba Agència de viatges

Olot - Collioure - Girona - Roses - Cadaqués

Del 9 a l 11 de Maig

Olot - Collioure - Girona - Roses - Cadaqués Dia 9/Maig: LLEIDA - OLOT - COLLIOURE - HOTEL (Roses o rodalies):
Sortida de Lleida a les 7:30h direcció Olot. Al matí farem una ruta en trenet per la capital de la Garrotxa. Sortida des del Parc Nou. El recorregut ens portarà fins la falda del volcà Montsacopa i de tornada pel centre de la ciutat. També farem una visita guiada al Museu-Taller dels Sants. Dinar. A la tarda anirem fins a Collioure, vila turística situada a la Costa Vermella. Antic poble de pescadors i vinyataires, conegut per les seves anxoves, ha estat també motiu d'inspiració per pintors com Matisse, Derain, Chagall, Gris, Braque, Picasso, Dufy i Dalí, entre altres, que han retratat el seu castell, els seus carrerons o el pintoresc campanar de la seva església arran de mar. En el seu cementiri hi ha les tombes d'Antonio Machado i del novel.lista Patrick O'Brian. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 10/Maig: HOTEL - GIRONA "TEMPS DE FLORS" - BANYOLES - HOTEL:
Esmorzar. Sortirem cap a Girona per gaudir de la festa "Temps de Flors". Com cada any, la ciutat, i especialment el barri vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra. El llenguatge amable de les flors i les imginatives instal.lacions florals, transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals, emergeixen revestits d'elegància de sorprenents elements vegetals. Dinar a Banyoles. A la tarda podrem passejar per la zona del llac de Banyoles. Retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

Dia 11/Maig: HOTEL - VAIXELL BADIA DE ROSES - CADAQUÉS - LLEIDA:
Esmorzar. Al matí un passeig en vaixell. Voregem la costa del Parc Natural de Cap de Creus fins arribar a Cadaqués, veient la roca "El Gat" i entrant, si el temps ho permet a la cova "El Tamariu" al cap de Norfeu. Passem també per Cala Joncols, fins arribar a la bonica Badia de Cadaqués, on fem una parada de 1h30' per poder visitar aquest poble de pescadors tant pintoresc. Retorn per dinar a l'hotel. A la tarda viatge fins al nostre punt d'origen. Arribada a Lleida i fi dels nostres serveis.

Preu per persona: 198€
Suplement habitació individual: 50€
-Règim de Pensió Completa i visites incloses.