Notícies i avisos

News and alerts

Nous autocars a la flota

31/03/2017

Nous autocars a la flota


Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en l’utilització dels nostres serveis.Per aquest motiu, entre octubre i novembre, incorporem a la nostra flota 4 vehicles nous de diferents capacitats, dels quals, dos estan destinats als serveis de línia regular (Man, Volvo amb carrosseria Irizar i4) i els altres dos a serveis discrecionals (Otokar, Iveco amb carrosseria Indcar Mago II).En aquestes noves unitats hi destaquen els sistemes de seguretat més actualitzats del mercat:
Sistema de frenada d’emergència (AEBS *Advanced Emergency Brake System)
redueix la gravetat de les col·lisions amb altres vehicles ja que avisa al conductor d'una possible topada, frenant el vehicle per evitar el xoc i minimitzant la gravetat. Aquest sistema utilitza una càmera i un radar per detectar els vehicles i determinar si representen una situació de risc.

Sistema d'avís de sortida del carril (LDWS * Lane Departure Warning System)
avisa al conductor si el vehicle surt del carril de manera no intencionada. Aquest sistema utilitza una càmera per detectar les línies del carril i quan es fa un canvi de carril sense indicar-ho amb l'intermitent, el seient del conductor vibra indicant esquerra/dreta.

Sistema de frenada anti-bloqueig (ABS *Anti Blockier System)
és un dispositiu per evitar que els pneumàtics perdin l’adherència amb el terra durant el procés de frenada.

Control de tracció (ASR *Anti Slip Regulation)
és un sistema dissenyat per prevenir la pèrdua d’adherència quan el conductor s’excedeix en l’acceleració del vehicle o quan realitza un canvi brusc en la direcció.

Sistema electrònic d’estabilitat (ESP *Electronic Stability Control)
és un element de seguretat activa que actua frenant de forma selectiva una de les rodes del vehicle en situacions de risc. Es basa en l’ABS i el control de tracció.

A més a més, els nous vehicles incorporen motors amb normativa Euro VI,amb unes emissions de CO2 pràcticament nul·les utilitzant sistemes individuals o combinats d’Adblue i la recirculació dels gasos d’escapament (EGR *Exhaust Gas Recirculation).