/templates/gamon/UserFiles/Image/instalacions.jpg

Instalacions autocars Gamon

Disposem d’instal·lacions en l’àmbit provincial de Lleida i Osca, concretament cinc instal·lacions amb una capacitat aproximada de 11.200m², cosa que garanteix una millora en la prestació del servei, en especial un funcionament òptim i una resposta efectiva pràcticament immediata en qualsevol moment gràcies a la proximitat de les instal·lacions i al gran coneixement i experiència sobre el territori.

Instalaciones Autocares GamónInstalaciones Autocares GamónInstalaciones Autocares Gamón

Instalaciones Autocares Gamón

Aquestes instal·lacions estan dotades de tots els mitjans tècnics necessaris per dur a terme el manteniment preventiu i correctiu dels vehicles que s’utilitzen en la prestació dels serveis, disposant de personal tècnic especialitzat tant en l’àrea de la mecànica com en l’elèctrica. A més a més, també disposem d’un furgó taller mòbil, equipat amb totes les eines i aparells necessaris per poder realitzar les reparacions d’urgència in situ, per solucionar qualsevol avaria que pugui sorgir.

Així mateix, aquestes instal·lacions estan dotades de servei de neteja pels autocars, amb un tren de rentat, i sortidors pel subministrament de gasoil.

Totes les instal·lacions d’aquesta àrea de manteniment
es troben operatives 24 hores al dia durant els 365 dies de l’any.