Notícies i avisos

News and alerts

Nou vehicle amb sostre panoràmic

29/02/2016

Nou vehicle amb sostre panoràmic Aquest gener hem incorporat a la nostra flota un autocar de 55 places El vehicle és un Iveco Magelys.

Aquest nou autocar incorpora innovadors sistemes de seguretat i confort:

Sostre panoràmic: ofereix una gran sensació d’espai i lluminositat.

Alcolock: és un dispositiu connectat al sistema d'arrancada del vehicle que incorpora tecnologia d'anàlisi d'alcohol a l'alè. Aquest sistema impedeix que el vehicle es pugui posar en marxa, en cas que el conductor estigui sota la influència de l'alcohol.

Sistema de frenada d’emergència (AEBS *Advanced Emergency Brake System) redueix la gravetat de les col·lisions amb altres vehicles ja que avisa al conductor d'una possible topada, frenant el vehicle per evitar el xoc i minimitzant la gravetat. Aquest sistema utilitza una càmera i un radar per detectar els vehicles i determinar si representen una situació de risc.

Sistema d'avís de sortida del carril (LDWS * Lane Departure Warning System) avisa al conductor si el vehicle surt del carril de manera no intencionada. Aquest sistema utilitza una càmera per detectar les línies del carril i quan es fa un canvi de carril sense indicar-ho amb l'intermitent, el seient del conductor vibra indicant esquerra/dreta

Carregadors usb: Cada butaca disposa d'un carregador usb.

Endolls: S’incorporen 3 endolls de 220V per poder carregar i/o utilitzar fins a 3 ordinadors portàtils.

Wifi: possibilitat de disposar de wifi durant el trajecte.