Notícies i avisos

News and alerts

Avantatges de llogar un autocar per la vostra boda

10/11/2017

Avantatges de llogar un autocar per la vostra boda Estàs preparant el gran dia? La logística pot ser un repte a l'hora de complir els horaris que tant temps portes planificant. Volem ajudar-te al fet que tot surti segons el previst i tinguis una preocupació menys.


Moltes parelles es plantegen la possibilitat de llogar un bus per simplificar el transport i la logística a tots els convidats. Vols tenir tot controlat? Incloure un autobús pot facilitar la logística del transport dels convidats a la teva boda. Aquí t'expliquem els avantatges de tenir un de disponible per a familiars i amics.


1. Controlar els horaris
: Tenir un transport ajuda a assegurar-te que tots els convidats arribin a l'hora a la cerimònia, al restaurant i després tornin a casa quan s'acabi la festa. Aconsellem que algú de confiança passi llista a l'anada i a la tornada.

2. Tranquil·litat: Tant per a tu, com per als convidats, sense la necessitat de controlar el GPS o portar altres persones, el conductor de l'autobús realitzarà aquestes funcions, mentre els convidats assistiran al teu casament còmodes, tranquils i segurs sense pensar en els desplaçaments, centrats a compartir la celebració i gaudir del gran dia. A més, una vegada finalitzada la festa, amb totes les emocions, les copes, les ballaruques i les mil batalletes, què millor que anar tots en el bus i comentar la nit? O bé relaxar-se i fins i tot dormir mentre s'arriba a casa?. Segur que els teus convidats t’agrairan no haver de conduir.

3. Seguretat: Per a nosaltres és el factor més important de tots. Llogar un autobús permet als convidats gaudir de la festa sense haver de preocupar-se del transport. Podent consumir alcohol i ballar fins al final de la celebració, sense restriccions ni riscos.

4. Flexibilitat a la tornada: En tos els casaments, hi ha dues franges d'edat, els incansables i la gent que vol anar-se abans. Aconsellem que un mateix bus faci dos retorns, en diferents horaris, així ajustem la tornada per a que els assistents puguin retirar-se quan ho desitgin.

5. Diversió:
En els casaments s'ajunten convidats que no es coneixen entre ells. Contractar un bus, i que vagin plegats, és una primera presa de contacte que ajuda al fet que la socialització es doni fins i tot abans d'arribar a la cerimònia, la qual cosa farà que l'ambient festiu comenci des de l’inici.

6. Detall per als convidats: Disposar de transport per a la festa, és un bonic detall d'agraïment per a les persones que t'acompanyaran en el teu gran dia, doncs els estalviaràs en gasolina, peatges, i despeses extra que puguin presentar-se pel camí. Aprofita aquesta oportunitat per posar una petita targeta de benvinguda en cada seient.

7. Respectem el medi ambient: El transport col·lectiu contribueix a la millora del medi ambient, a la millora de l'aire que respirem i a una qualitat de vida més saludable. Anar amb autobús 50 persones és menys contaminant que anar en 25 cotxes. Posem el nostre granet de sorra i respectem el medi ambient.