Notícies i avisos

News and alerts

Alcarràs inaugura bus Exprés

22/09/17

Alcarràs inaugura bus Exprés
El bus exprés de la línia Lleida-Alcarràs estrenarà dilluns vinent, dia 25 de setembre, un servei que triplicarà l'oferta actual de la vila. El nou vehicle també millorarà les prestacions -està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix wifi i premsa gratuïta-, la freqüència, passant de les 4 d'anada i 5 de tornada que hi ha actualment a 15 diàries en els dos sentits, i les connexions –més ràpides i directes que les convencionals-. Així mateix, tindràcinc parades dins del nucli urbà, un fet que permetrà als usuaris moure's també per dins la població com si es tractés d'un bus urbà.


Aquest nou servei, el tercer que es posa en marxa a la demarcació de Lleida, reforçarà totes les franges horàries de dilluns a divendres feiners, de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en l'altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d'Escarp i Massalcoreig, amb l'objectiu de millorar l'oferta del conjunt.


L'alcalde de la vila, Miquel Serra, s'ha mostrat il·lusionat amb aquest nou servei, una demanda reclamada els veïns. "Tots som conscients que a les grans ciutat és fàcil agafar el transport públic, però als pobles no. I aquest servei millorarà la mobilitat de molts veïns de la vila", ha apuntat Serra.


El bus exprés Lleida-Alcarràs s'ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència del secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i del director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, a més de diversos regidors de l'Ajuntament d'Alcarràs. Font confia en què el servei tingui una gran acollida per part dels usuaris i que el primer any s'incrementi el nombre de viatgers en un 20%.