/templates/gamon/UserFiles/Image/empresa.jpg

Empresa

Gamón autocars kariba Lax Promou Transport per a tothom El portal del Pirineo

Som una empresa dedicada al transport de viatgers i mercaderies per carretera establerta a la província de Lleida i Osca.

La nostra empresa va ser constituïda en Societat Limitada l’any 1977, tot i que ja havia començat a l’any 1970, en l’activitat de taxis, vehicles de lloguer i camions.

autocars gamón autocars gamón

Miguel Gamón S.L. ja va ser creada en el seu primer moment i en aquesta direcció empresarial s’ha expandit, per realitzar serveis regulars d’escolars, treballadors, serveis discrecionals nacional i internacional, servei de taxi, línies regulars, sent concessionària de la línia Alfarràs-Lleida amb filloles V-2285L-57 i de la línia de Graus - La Granja d’Escarp VAC-210 i transport de mercaderies.

autocars gamón autocars gamón autocars gamón autocars gamón autocars gamón autocars gamón

L'any 1995 va adquirir “autocars Griñó, S.A.”, empresa també dedicada al transport de viatgers, fent-se càrrec del parc mòbil d’aquesta i respectant-ne els llocs de treball. L’empresa ha continuat mantenint el mateix nom, i cal dir que la gestió i la direcció de les dues empreses és única.

autocars griñó autocars griñó autocars griñó autocars griñó autocars griñó

Al 1999, es va incorporar a la flota el primer autocar adaptat de la zona, el qual ha impulsat la creació d'una marca dins del Grup Gamón: Promou.

Promou està dedicat al transport de viatgers amb la característica de que tota la flota és 100% accessible.

Promou img_39 img_43 img_41