Notícies i avisos

News and alerts

Clic Mob: Concurs fotogràfic a Instagram

16 / 09 / 2013

Clic Mob: Concurs fotogràfic a Instagram

Clic Mob


Concurs fotogràfic a Instagram. Participa i podràs guanyar el premi de la categoria #Gamon, el de l'ATM Àrea de Lleida i un dels tres premis de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El concurs fotogràfic 'Apunta't al Clic Mob!' consisteix en la publicació de fotografies sobre el transport i la mobilitat sostenible amb les etiquetes #gamon #mobilitat2013_atmlleida#mobilitat2013 en Instagram.


Calendari
Del 16 al 30 de setembre de 2013.

Premis

1er premi general: Una estanàcia d'una nit per a dues persones a l'Hotel Port Ainé en régim de dormir més esmorzar. Consultar disponibilitat abans de realitzar la reserva. Vàlid per a la temporada d'hivern 2013-2014. Inclou forfait d'un dia per a dues persones i una entrada al parc lúdic Port Ainé.

2on premi general: Un dia a la Molina amb forfait per a dues persones i una baixada amb tubbing per a dues persones. Vàlid per a la temporada d'hivern 2013-2014.

3er premi general: Dos billets combinats per al parc Port Aventura. Inclou desplaçament d'anada i tornada des de qualsevol estació de rodalies de Catalunya. Inclou la entrada d'un dia al parc.

Premi ATM Àrea de Lleida: Un titol personal de transporte públic integrat per a tot l'any 2014. .

Premi Gamón Lleida: T-MESde l’Atm Àrea de Lleida #Gamon

clik aquí per a veure les bases del concurs.