/templates/gamon/UserFiles/Image/certificacions.jpg

Certificacions

Política de Qualitat, Mediambient i Responsabilitat Social

Miguel Gamón S.L. i Autocares Griñó, S.A, som una empresa dedicada al transport nacional i internacional de viatgers i mercaderies per carretera, establerta a Almenar i Torrefarrera.

El nostre objectiu principal és oferir als nostres clients la màxima qualitat, confort i seguretat en els seus desplaçaments, aconseguint la seva satisfacció i confiança.

A Miguel Gamón, S.L. tenim la voluntat de donar un pas més i ser una empresa responsable, integrant criteris de sostenibilitat en tots els nostres processos, apostant per una millora contínua i aportant els recursos necessaris per obtenir els millors resultats. És per aquest motiu que disposem d’un Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient basat en el compliment de les normes ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i UNE 13816:2003 i d’aquells requisits legals i reglamentaris aplicables a la nostra organització, així com a altres compromisos a que l’empresa s’adhereix voluntàriament.

Per això l’empresa adquireix els següents compromisos:

 • Amb l’equip humà
  Un dels actius més valuosos dins de l’organització, apostant pel seu desenvolupament professional, treballant per promoure la igualtat d’oportunitats i la no discriminació, garantint la seguretat i la salut en tots els llocs de treball i proporcionant-los-hi els recursos necessaris per a que tota la informació arribi a tota la plantilla i es pugui aconseguir un equip conscienciat i implicat amb l’organització.
 • Amb el medi ambient
  Minimitzant l’impacte ambiental generat per la nostra activitat prevenint la contaminació a través de la utilització de biodièsel en tota la nostra flota de vehicles, realitzant una correcta gestió dels residus, essent més eficients en el consum de recursos, utilitzant les millors tecnologies disponibles, promovent la innovació constant i sensibilitzant als treballadors en les bones pràctiques ambientals.
 • Amb els clients
  oferint un servei de qualitat i seguretat i un tracte correcte per part de tot el nostre personal, per aconseguir la seva total satisfacció.
 • Amb els proveïdors i col·laboradors
  Compliment amb els acords presos i fent-los partícips de les activitats i la política de l’empresa.
 • Amb la comunitat
  Adaptant els autocars per a gent amb mobilitat reduïda, fent-los el 100% accessibles, i impulsant la col·laboració amb diferents entitats locals sense ànim de lucre per aconseguir una major sensibilitat social.

Certificats

isos

Per tal de poder donar una resposta ràpida i eficaç, creiem que són necessaris uns mecanismes d’estandarització del servei, on es creïn uns protocols d’actuació que ens permeti solucionar i controlar en el desenvolupament d’un servei, i on, a més a més, hi hagi uns responsables i persones encarregades d’executar-ho.

Per aquest motiu ens recolzem amb 3 grans certificacions:

 • Sistema de Gestió de Qualitat ISO 9001:2008 ico_pdf ISO-9001
 • Sistema de Gestió Mediambiental ISO-14001:2004 ico_pdf ISO-14001
 • Transport discrecional i regular de viatgers per carretera UNE 13816:2003 ico_pdfUNE 13816:2003.PDF

Carta de serveis

Des de 1977 al teu servei

Carta de serveis: ico_pdf Carta de serveis (792Kb)

 


Enquestes

Ens agrada saber la vostra opinió i així poder millorar dia re de dia.

Ens ajudes?