OFERTES

Kariba Agència de viatges

Castella la Manxa

del 22 al 26 d octubre

Castella la Manxa
Itinerari: del 22 al 26 d'octubre:

Dia 22/Octubre  Lleida - Ossa de Montiel: Sortida a les 06.00h. Durant el viatge es realitzaran les parades tècniques convenients. Dinar a l'hotel i a la tarda temps de passeig per Ossa de Montiel, visitant l'esglèsia i la plaça major. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 23/Octubre Ossa de Montiel - Almagro - Lagunas de Ruidera - Ossa de Montiel:  Sortida direcció Almagro, on coneixerem entre altres meravelles el Teatre més antic d'espanya, el museu i la famosa Plaça Major. Dinar. Per la tarda realizarem la visita a les Llacunes de Ruidera, visita a la zona. Sopar i allotjament.

Dia 24/Octubre  Ossa de Montiel - Campo de Cripatana - Tomelloso - Ossa de Montiel: Esmorzar. Sortida direcció el Campo de Criptana, on veurem els famosos molins de la Manxa, també visitarem el Museu de Sara Montiel, i un molí molt original. Dinar. Per la tarda visita a Tomelloso, ciutat manxega del vi, i on visitarem el Museu del Carro, el Museu Lopez Torres i la seva bella Plaça Major. Retorn a Ossa de Montiel. Sopar i allotjament a l'hotel.

Dia 25/Octubre  Ossa de Montiel - Villanueva de los Infantes - Ossa de Montiel: Esmorzar. Aquest matí farem la visita de Villanueva de los Infantes, bressol de la tradició manxega, on coneixerem la casa de Francisco Quevedo i la famosa esglèsia de Sant Andreu. Dinar. Per la tarda farem temps lliure per passejar. Sopar i allotjament.

Dia 26/Octubre Ossa de Montiel - Lleida:  Esmorzar. Visitarem el Castell i l'embassament de Peñarroya. Dinar i iniciarem el retorn al punt d'origen. Durant el trajecte realitzarem les parades tècniques convenients. Arribada a Lleida i fi dels nostres serveis.


Preu per persona: 290-€
Suplement habitació individual: 100-€
-Règim de pensió completa i visites incloses. HOTEL LA PAZ ( Ossa de Montiel )