OFERTAS

Kariba Travel Agency

PRODUCTE PROPI: BURGOS I PROVÍNCIA del 6 al 8 de desembre

PRODUCTE PROPI: BURGOS I PROVÍNCIA del 6 al 8 de desembre BURGOS I PROVÍNCIA (del 26 al 28 de setembre)

Dia 26 de Setembre: Lleida - Hotel

Sortida a les 07.30h direcció Burgos. Durant el trajecte es realitzaran les parades convenients, Arribada i visita a la Cartuja de Milflore, ergida a partir del 1442, el Rei Juan II de Castella, situada al final del passeig de la Quinta de la capital Burgalesa. Destaca la gran riquesa que alberga el Rei Juan II i la seva dona Isabel de Portugal, al costat esquerra està el sepulcre amb l'estatua orant de l'Infant Alfons fills dels anteriors. Dinar. A la tarda visitarem la seva catedral, l'obra més monumental en el centre de la ciutat, on destaquen les Torres de 84m d'alçada equivalent a la longitud del Temple, coronades per esveltes agulles. Dins el seu interior, el seu contingut artístic és molt abundant, destaca la seva cúpula, el Cor, el Retaule Major, la Capella del Condestable, escala Daurada, Claustres, Museu Catedràtic, el Sepulcre del Cid, etc. Arribada a l'hotel. Sopar i allotjament.


Dia 27 de setembre: Hotel - Santo Domingo de Silos - Covarriubias - Lerma - Hotel

Esmorzar. Sortida cal a Santo Domingo de Silos, petit i amagat poble castellà que gira entorn al famós monestir benedictí, on el seu claustre és admirable museu d'escultura romànica. Convertit en un dels centres més destacats de la liturgia catòlica, sobretot en el que al manteniment del cant gregorà es refereix. També visitarem Covarubias, petita però una de les viles castellanes que millors i més activament conserva el seu encant medieval. en un racó arbrat obre les seves portes la Colegiata de San Cosme i San Damiàn, el claustre conserva el sepulcre de la princesa Cristina de Noruega. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem l'antiga villa ducal de Lerma, que conserva bona part del patrmoni artísitc on el duc la va embellir a principis del s.XVII a través de l'Arc de la Presó, porta de la muralla medieval, s'accedeix al recinte monumental, destaquen els seus carrers, del Reventón, el Barco, Mayor acabant per la plaça empedrada i principalment porticada. Retorn a l'hotel, sopar i allotjament.


Dia 28 de setembre: Hotel - Lleida

Esmorzar a l'hotel. Al matí visitarem el Monestir de San Pedro de Cardeña, habilitat en l'actualitat per monjos trapencs. El Cid fou procurador de l'abadia i va deixar aquí a la seva esposa i filles al partir del seu desterrament. Durant segles, el seu cos i el de Doña Jimena varen estar en una de les capelles abans de ser traslladats a Burgos. Dinar i retorn al nostre punt d'origen.


Preu per persona: 245€
suplement d'habitació individual: 60€
Règim en pensió completa i visites incloses.