Notícies i avisos

News and alerts

Ampliem la flota

15/01/2018

Ampliem la flota Des d’Autocars Gamón apostem per garantir als nostres viatgers el màxim confort i seguretat en la utilització dels nostres serveis. Per aquest motiu hem incorporat a la nostra flota 4 vehicles nous de diferents capacitats, i tots destinats al servei discrecional, a mes un d’aquests, està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Concretament hem incorporat dos vehicles de 63 places ( Sunsudegui SC7), un vehicle de 41 places ( Mercedes Benz Tourismo K) i un vehicle adaptat ( Irizar I6S) de 59 places, que permet transportar un màxim de 6 cadires de rodes + 35 places.
Aquestes noves unitats estan dotades dels sistemes de seguretat, sostenibilitat i comoditat més actualitzats del mercat:

Sistema de frenada d’emergència (AEBS *Advanced Emergency Brake System) redueix la gravetat de les col·lisions amb altres vehicles ja que avisa al conductor d'una possible topada, frenant el vehicle per evitar el xoc i minimitzant la gravetat. Aquest sistema utilitza una càmera i un radar per detectar els vehicles i determinar si representen una situació de risc.

Sistema d'avís de sortida del carril (LDWS * Lane Departure Warning System) avisa al conductor si el vehicle surt del carril de manera no intencionada. Aquest sistema utilitza una càmera per detectar les línies del carril i quan es fa un canvi de carril sense indicar-ho amb l'intermitent, el seient del conductor vibra indicant esquerra/dreta.

Sistema de frenada anti-bloqueig (ABS *Anti Blockier System) és un dispositiu per evitar que els pneumàtics perdin l’adherència amb el terra durant el procés de frenada.

Control de tracció (ASR *Anti Slip Regulation) és un sistema dissenyat per prevenir la pèrdua d’adherència quan el conductor s’excedeix en l’acceleració del vehicle o quan realitza un canvi brusc en la direcció.

Sistema electrònic d’estabilitat (ESP *Electronic Stability Control) és un element de seguretat activa, que actua frenant de forma selectiva una de les rodes del vehicle en situacions de risc. Es basa en l’ABS i el control de tracció.

Alcolock: és un dispositiu connectat al sistema d'arrancada del vehicle que incorpora tecnologia d'anàlisi d'alcohol a l'alè. Aquest sistema impedeix que el vehicle es pugui posar en marxa, en cas que el conductor estigui sota la influència de l'alcohol.

Carregadors usb: Cada butaca disposa d'un carregador usb.

Endolls: S’incorporen 3 endolls de 220V per poder carregar i/o utilitzar fins a 3 ordinadors portàtils.

Wifi: possibilitat de disposar de wifi durant el trajecte.

Tdt: Televisió Digital Terrestre


A més a més, els nous vehicles incorporen motors amb normativa Euro VI-C, amb unes emissions de CO2 pràcticament nul·les utilitzant sistemes individuals o combinats d’Adblue i la recirculació dels gasos d’escapament (EGR *Exhaust Gas Recirculation).